ORDU / ÇAYBAŞI - Çaybaşı Şehit Çetin Ak Anadolu Lisesi

Ock

Çaybaşı șehit Çetin Ak Anadolu Lisesi olarak düzenlendiğimiz "Kariyer Günleri" kapsamında okulumuza davet ettiğimiz değerli misafirlerimiz mesleklerini tanıtıyor. Bugün Doktor Alperen Süleyman ÜÇPINAR, Ziraat Mühendisi Şeyma ÜNSAL,Banka Müdürü Görsoy DUYAN ve Veteriner Hekim Gizem ÜÇÜNCÜ meslekleri hakkında sunum yaptlar. Bizleri kırmayarak davetimizi kabul eden ve özveriyle bilgilendirme yapan tüm misafirlerimize yürekten teşekkür ediyoruz.

Ock

Okulumuz 12/B sınıf öğrencilerimizden Cansu Halenur YİĞİT Ordu'da gerçekleşen Bilek Güreşi müsabakalarında 70 kg sağ ve sol kolda il birincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyor, nice başarılara imza atmasını diliyoruz.

Ock

Okulumuz 12/C sınıf öğrencilerimizden Doğan DALGIÇ, Ordu'da gerçekleşen Bilek Güreşi müsabakalarında 65 kg sağ kolda il birincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyor,başarlarınn daim olmasını diliyoruz.

Ara

Filistin Gazze'de gerçekleşen insanlık dramına tepki olarak okulumuz öğrenci, öğretmenleri ve Çaybaşı halkının katılımıyla ''Filistin'e Destek Kermesi'' düzenlenmiştir. ''İnsan nadir değil, insanlık nadirdir. İnsan az değil doğruluk azdır.'' diyen Kutadgu Bilig yazarı Yusuf Has Hacib'in sözlerinden yola çıkarak kanayan yaraya bir merhem olmak, insan olmayanlara insanlık dersi öğretmek, anlatmak amacıyla okulumuzda kermesimizi gerçekleştirdik. Katılımlarından dolayı Çaybaşı halkına ve Çaybaşı Şehit Çetin Ak Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin Cumhuriyetimizin 100. yıl coşkusuna katkı sunmak amacıyla hazırlamış olduğu video gösterisidir. Emeği geçen idareci, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

ARTNER OKULLARLA FİNAL ORTAK ÜRÜN

ÇAYBAŞI ŞEHİT ÇETİN AK ANADOLU LİSESİ-SEMİHA TUY, NURGÜL ÇAP KODAN

İLKÜVEZ ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ- NESLİHAN DELCAN, DERYA KELLECİ

FİNAL ORTAK ÜRÜN SANAL SERGİ için sanal ortamda düzenlemiştir.

Pandemi sürecinin koşullarından dolayı ortak üyelerin kendi kurumlarında oluşturduğu stant oluşturma çalışmalarını sanal sergi ortamında birleştirmeyi ortak üyeler tarafından uygun bulunmuştur.

Haz

PANDEMİ NEDENİYLE NİHAİ ÜRÜNLERİMİZİN STANTLARI,  ORTAKLAR    OKUL OLARAK DÜZENLEMEYİ UYGUN BULUNMUŞTUR.ANCAK AYNI OKULDA GÖREV YAPAN ORTAKLAR STANTLARINI BİRLİKTE HAZIRLAYABİLİRLER ŞEKLİNDE UYGUN BULUNMUŞTUR.ZİYARETÇİ SAYIMIZI PANDEMİ SÜRECİNDEN DOLAYI SINIRLI TUTMAYI UYGUN BULDUK.ORTAK ÇALIŞMA-İŞBİRLİĞİ

ÇAYBAŞI ŞEHİT ÇETİN AK ANADOLU LİSESİ

GÖRSEL SANATLAR ÖĞRETMENİ-SEMİHA TUY

TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI ÖĞRETMENİ-NURGÜL ÇAP KODAN

ORTAK ÇALIŞMA

ORTAKLAR İŞBİRLİĞİ

ÖĞRENCİ İŞBİRLİĞİ

NİHAİ ÜRÜNLERİMİZ İÇİN STANDIMIZI OLUŞTURDUK

Okul Müdürümüz İslam ÇUBUK ve Öğretmen arkadaşlarımız standımızı ziyaret etti.

ZİYARETÇİ SAYIMIZI PANDEMİ SÜRECİNDEN DOLAYI SINIRLI TUTMAYI UYGUN BULDUK.

Projemizin el emeği göz nuru yeşilleri:)

Haz

Pandemi koşullarından dolayı proje final ortak ürününü sanal sergi üzerinden gerçekleştirmeyi uygun bulduk.

Haz

Öğrencilerimiz, proje ortak ürünü için storyjumper programı üzerinden sanal hikaye kitabı düzenlemiştir.

Haz

Öğrencilerimiz projemiz kapsamında görsel sanatlar öğretmeni Semiha TUY  tarafından verilen WEB 2.0 Araçlarından PUBLİSHER Grafik Tasarım programı eğitimi sonucunda  öğrencilerimiz  programı aktif olarak kullanabilir seviyeye ulaşmıştır. öğrencilerimiz grup iş birliği içinde ürün tasarım etiketlerini tasarlıyor.

May

Tohumdan Toprağa Topraktan İnsana eTwinning Projesi Kapsamında Okulumuz Öğrenci ve Öğretmenlerinin Yaptığı Çalışmalardan Kesitler

TOHUMDAN TOPRAĞA TOPRAKTAN İNSANA